Рекламни Сувенири

Предлагаме разнообразни сувенири, които надписваме с различни технологии, като сито, тампонен и пълноцветен сувенирен печат, според ценовите изисквания на клиента.

suveniri za saita

Рекламни Химикалки

Химикалите, винаги са желан подарък. Ползват се често и Вашето лого става постоянен спътник на клиентите Ви. Предлагаме голямо разнообразие, както от евтини химикали, така и по-луксозни метални или бамбукови химикали, брандирани чрез тампонен печат, дигитален UV печат или лазерно гравиране, можете да постигнете желаният от Вас ефект.

shadow

Рекламни Запалки

Предлагаме Ви разнообразие от евтини пластмасови запалки и луксозни метални запалки с гарантирано качество от вносителите. Брандирането е чрез тампонен печат, дигитален UV печат или лазерно гравиране.

shadow

Рекламни Ключодържатели

Благодарение на изключителното разнообразие на ключодържателите по отношение на материали, допълнителни функции и дизайн – те може да се адаптират за всеки бранш и за всяка промоция. Може да ги купите на изключително ниска цена и са подходящи за най-икономичните методи за брандиране.

shadow

Рекламни Значки

Значките, указващи членство в общност, съпричастност към кауза или ангажираност в събитие, са иделен рекламен материал, който може да се използва, като инструмент за промотиране на идеи при събития.

shadow

Рекламни Офис и Бизнес аксесоари

Рекламни материали за бюрото и не само…

shadow

Рекламни Текстилни изделия

Печатница Джеми Стратус предлага печат на тениски и шапки на топ брандове, като SEDMAN, TH clothes, Fruit of the Loom, Lacoste и др.

shadow

Рекламни Стъклени и Керамични артикули

Рекламните чаши с печат са много подходящ сувенир за подарък. С цел популяризиране на Вашата марка, за корпоративни събития, семинари, рекламни мероприятия, фирменни празници или лични празници.

shadow

Рекламни Технологични аксесоари

shadow

Рекламни артикули за Спорт, Игри и Дом

Предлагаме директен УВ печат, сито печат, тампонен печат и лазерно гравиране на много нестандартни артикули.

shadow

Календар бележници

Предлагаме директен УВ печат, сито печат, тампонен печат, топъл печат.

shadow