Печатни Материали

Офсетов и дигитален печат в собствена печатна база.

offset-print-1
digital print 1

Визитки

Изработка на визитки, съобразяване с Вашите изисквания. Уникален дизайн или допълнителни екстри, като топъл печат, частичен UV лак или луксозен картон

shadow

Брошури

Изработката на Вашите брошури с уникален дизайн и много допълнителни екстри е нашата мисия за да може да представите Вашият бизнес по най-добрият начин.

shadow

Флайери

Флайерите, както брошурите, са материали, които презентират Вашата дейност и са инструмент показващ качеството на Вашата услуга или продукт.

shadow

Етикети

Напълно персонализирани по Ваш, избор, етикетите са лицето на Вашият продукт. Ние можем да ви предложим богато разнообразие от материали, форми и много допълнителни опции.

shadow

Стикери

Стикери на различни самозалепващи хартии и фолиа на офсетов, дигитален, и UV печат с възможност за печат на 5 цвята + частично обемно лакиране, също стикери от изрязано на плотер фолио.

shadow

Менюта

Всяко заведение предлага на своите клиенти апетитно богато меню. Но ако то има и своята изтънчена и оригинална визия ще привлече още повече вниманието на всеки свой клиент.
Затова доверете се на индивидуалната визия, която ще изработим и отпечатаме по Ваше желание, в различни размери, и огромно разнообразие от материали.

shadow

Каталози и Книги

Успешните фирмени каталози съдържат няколко страници за представяне на компанията и структуриран раздел за предлаганите продукти със снимки, схеми, технически параметри, детайлно описание и друга полезна информация. Инвестицията в изработка на каталози се изплаща от увеличените продажби.
Печатът на Вашият каталог може да бъде на различни видове хартия, да бъде отпечатан на дигитална или офсет машина. За по-добър ефект, Вашият каталог може да бъде с индивидуална форма(щанца), ламинат, с цялостен или частичен лак на корицата и много други допълнителни опции.

shadow

Тетрадки

Производство на тетрадки с безупречно качество и печат. Различни варианти за скрепване на тялото с корицата и допълнителни опции като ламиниране, частично или цялостно лакиране, и много други.

shadow

Плакати

Рекламните плакати са средство за реклама на Вашите продукти, събития или едно по-масово представяне на фирмата Ви. Те са перфектни за презентиране на конференции, концерти, представления, турнири и други събития. Могат да се ползват като интериорна реклама на продукти и услуги в търговските обекти. Според размера на плакатите Ви можем да предложим, различни хартии и технологии на печат.

shadow

Папки

Брандираните папки създават добро впечатление и оставят дълготрайна следа в съзнанието на партньорите, и клиентите Ви. Рекламните папки са опаковката на поднесените в тях рекламни материали, оферти или договори. Те са крайния, завършващ елемент от рекламния пакет и важността на фирмените папки, не е за подценяване. За да постигнем това впечатление, ние предлагаме богато разнообразие от картони, висококачествен печат дигитален или офсетов, различни покрития и довършителни операции.

shadow

Календари

Персонализираните, многолистови и работни календари, са може би най-подходящият начин да напомните за Вашата фирма на клиентите, и партньорите си. Ние можем да Ви предложим, широка гама от уникални фирмени календари изработени според предпочитанията и изискванията Ви.

shadow

Карти за игра

Кой, не обича да играе карти в свободното си време? Персонализираните тестета са едно от добрите решения за подарък, за фирмени събития.
При нас можете да поръчате карти за игра с Ваш индивидуален дизайн. Предлагаме разнообразие от хартии и картони, както и възможност за лак и ламинат.

shadow

Опаковки

Най-голям дял имат опаковките от хартия и картон. Някои от основните предпоставки за това са постигането на високо качество, ниската цена, приложимостта им за разнообразни продукти и изделия, достъпността на суровината, възможността да се рециклират след употреба. Водещото място на този опаковъчен материал на пазара се утвърждава от дълго време въпреки масовото навлизане на пластмасовите опаковки.

shadow

Формуляри и Бланки

Химизираната хартия се използва в съвкупност от два или повече листа, имащи специално покритие. Съществува в три разновидности: само предаваща или само приемаща, с едностранно покритие и приемаща, и предаваща, с двустранно покритие. При попълване с химикал или на матричен принтер между различните слоеве протича взаимодействие и се образува отпечатък в зоната на натиск. Този тип хартия се използва основно за производство на химизирани формуляри и фактури, които се попълват само от едната страна. Постоянните данни в този тип бланки се отпечатват предварително чрез офсетов или дигитален печат. Химизираната хартия се предлага в пет основни цвята: бял, жълт, зелен, син и розов.

shadow

PVC карти

Двустранен пълноцветен печат на PVC карти за достъп, с чип или лента по избор на клиента.

shadow

Обложки за дискове

Двустранен пълноцветен печат.

shadow

Максимален брой цветове

CMYK (произнася се най-често като „цмик“) е цветови модел (абстрактен модел за количествено определяне на цветовете), използван в модерния цветен печат, включително ситопечат, офсетов печат и печат с принтер от персонален компютър. Съкращението е образувано от букви на английските думи Cyan (циан – основно синьо), Magenta (маджента – пурпурночервен цвят, клонящо към червено), Yellow (жълто), Key или blacK (за черно).
Числената стойност на всеки цветови елемент от CMYK системата е между 0% и 100%, където при 0% определеният цветови елемент не се възпроизвежда, а при 100% се възпроизвежда изцяло. Процентната стойност показва наситеността на дадения цветови елемент.
Pantone Inc. (произн. Пантон) е американска компания с централа в Ню Джърси, САЩ.
Компанията е най-известна със своята система за съответствие на цветовете (Pantone Matching System, PMS), цветово пространство, собственост на Pantone, използвано от различни индустрии, основна от които е печатарската. Пантонските цветове се избират от предварително напечатани скали (като на снимката). Скалите са отпечатани на хартия и дават представа за цвета, който търсим.
В скалата ще видите и сребро и злато, неонови цветове и т.н.
Kогато се печата по Pantone трябва да се знае кода на цвета и да се
консултирате с човека, който се занимава с предпечата на Вашето изделие.

Многобройни опции

Допълнителните опции, които предлагаме са:
– Рязане на гилотина
– Сгъване
– Набиране
– Лепене
– Топло лепене
– Щанциране
– Каширане
– Биговане
– Топъл печат
– Ламиниране
– Лакиране
– Частично UV лакиране
– Директен UV печат
– Рязане на плотер
– Телово шиене
– Концево шиене
– Дупчене
– Перфориране
– Преге
– Поставяне на спирала
– Поставяне на спирала
– Твърда подвързия
– Кочаниране
– Трансфериране на керамични повърхности
– Трансфериране на текстилни повърхности
– Лазерно гравиране
– Лазерно рязане
– Експонация на филми
– Пакетиране термосвиваемо фолио

Голям избор от медии за печат

Работим с най-големите доставчици за страната на хартии и медии за рекламата. Освен стандартните картони за офсетов и дигитален печат, използваме цялата гама от луксозни картони на доставчиците си, както и медии различни от хартия, като фолиа, винили, канаваца, стъкла и др.