Дизайн и Предпечат

Графичното оформление с внимание към детайла, правят тази услуга и
Вашият продукт уникални.

Професионален графичен дизайн и предпечатна подготовка. Доверете се на екипа ни, който е запознат с целия процес на печат на дадено пачатно изделие. Осъществяването на предпечатната подготовка изисква сериозни познания, не само в областта на графичния дизайн, а и в същността на печатния метод. Предлагаме Ви затворен цикъл на целия процес.

interior design or graphic designer renovation and technology co

Изготвяне на визия за печат

За да имате блестящи резултати при отпечатването на дадена визия, ние Ви предлагаме да я подготви за печат по най-добрият оптимален начин с насоки от нас и Ваша идея.

shadow

Корпоративна идентичност

Ние можем да изработим, не само Вашето лого, но и цялата корпоративна идентичност на Вашата компания. С нашите умения и познаване на материалите, от които бихте разпространили Вашият бранд, можем да Ви помогнем да оптимизирате разходите си за реклама.

shadow

Дизайн на Лого

Всеки лого дизайн служи за идентификация и утвърждаване на фирмата в съответната област.
Вашето лого популяризира дейността Ви, създава първото впечатление във Вашите клиенти и печели доверието им.
Фирменият лого дизайн може да се създаде от шрифт, графично изображение или съчетание между двете. Много важен момент от създаването на логото е да се предначертае цялата рекламна стратегия за да може да се направи оптимално за всички медии, на които клиента иска да бъде разпространено за оптимални резултати и минимални разходи.

shadow

Дизайн и предпечатна подготовка

Предлагаме Ви професионален графичен дизайн, подготовка на файлове за печат, предпечатна подготовка, набор на текстове и обслужване с желание за пълна удовлетвореност, на всеки клиент. Всички наши дизайнери са отворени към идеите на нашите клиенти и обучени перфектно, за да могат да реализират и на най-взискателните изисквания за дизайн и предпечат. Както всяка друга творческа работа, дизайнът и предпечатната подготовка изискават наистина вглъбяване в работата и пълна всеотдайност. Работата по дизайн и предпечат е подобна на рисуването на картина. Необходими са минимум муза и стимул, както и много технически умения. Оценяването на тази работа е доста субективно и цената за всяка една поръчка, може да се различава от “небето до земята”. Можете да разчитате на нас за предпечатната подготовка на всякакви файлове в почти всички познати формати за печатни рекламни материали. Ценообразуването на тази услуга е доста сложен процес и включва много фактори, като изразходвани часове на работа, сложност и обем на проекта, също корекции пожелани от клиента, и брой варианти. Услуга се оценява индивидуално за всеки клиент.

shadow